Get Adobe Flash player

Névnap

Ma 2021. június 24., csütörtök, Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.

Időjárás

Hőtérkép

Előrejelzés

Legújabb pályázataink

Szechenyi2020 tamogatas      Szechenyi2020

A MEFI-ről

A MEFI a Mezőcsáti Egészségfejlesztési Iroda, mely a Mezőcsáti Kistérségi Egészségfejlesztő Központ TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0021 ”Egészségfejlesztés a Mezőcsáti Kistérségben” elnevezésű pályázatának központi szerve.

Az Iroda küldetése, hogy a járás lakóival partneri kapcsolatot kialakítva lehetőségei szerint megannyi módon, együttműködésével segítse az egyéneket egészségük fejlesztése folyamatában. A MEFI a pályázat megvalósításának 14 hónapja alatt meglehetősen intenzív, dinamikus egészségfejlesztési tevékenységet végez, melyhez csatlakozni vár mindenkit, „akinek számít az egészség”!

Programjainak rendszeres követői 2014 novemberére az egészségükkel felelősen bánó, napjaink egészségügyi lehetőségeit tudatosan használó, életüket az egészség szellemében megszervező, aktív emberekké válhatnak.

A MEFI teremt kapcsolatot az egyén és az egészségfejlesztési programok sokasága közt. Számon tartja, frissíti és részben megszervezi a járás valamennyi egészségfejlesztési tevékenységét, programját, követi, monitorozza azok sikerességét, gyűjti a lakosok igényeit, és aszerint alakítja, változtatja programjait. Az egyéneket regisztrálja, számukra személyes tanácsadást nyújt, követi az egyének programokon való részvételét, állapotuk változását.

 

Elérhetőségeink